ANTALYA Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalyalı gazetecilerle bir araya geldi. Kente döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Tonbul, “Kamu güvenliğini sağlayacak, güvenlik ve özgürlük dengesini gözetecek bir şekilde çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerle daha huzurlu bir kent Antalya modelini oluşturmaya çalışacağız" dedi.
Kepez Sosyal Tesisleri'nde verilen kahvaltıda Antalyalı gazetecilerle bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul tebrikleri kabul etti. 10 yıl boyunca çalıştığı kentin sosyal ve kültürel yapısını çok iyi bildiği belirten Cemil Tonbul, Antalya'ya dönmekten son derece mutlu olduğunu belirtti. Turizm kenti olması sebebiyle sürekli göç alan ve gelişen bir şehir olan Antalya'da, suç ve suçla mücadelede vatandaşların polise olan güven duygusunu daha üst düzeylere taşınması için uygulanan projelerin devam edeceğini belirten Tonbul, yeni projeler hakkında kısa bilgi verdi.
Toplum ile bütünleşmeyen kurumların başarılı olamayacağını hatırlatan Müdür Tonbul şunları söyledi:
"Bizler Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak 'İnsan Odaklı Hizmet', 'Saydamlık', 'Hesap Verebilirlik' anlayışı çerçevesinde; toplumun güvenlik, beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alan, bireysel özgürlük alanlarını daraltmayacak ve aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerle daha huzurlu bir kent Antalya modelini oluşturmayı hedeflemekteyiz.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ise Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul'a yeni görevinde başarılar dilerken kentte çalışan gazeteciler olarak kendisinin geri dönmesini mutlulukla karşıladıklarını belirtti.
Müdür Cemil Tonbul ve kahvaltıya eşlik eden müdür yardımcıları, gazetecilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. (FOTOĞRAFLI)