ADAPAZARI'nda iki hafta önce, trafik ışıklarındaki yaya geçidinde karşıya geçmek isteyen 71 yaşındaki Müjgan Gülşen'e çarparak ölümüne neden olan ve kazadan sonra da serbest bırakılan minibüs şoförü 19 yaşındaki Sezgin Ç., ölen kadının yakınlarının kaza anı güvenlik kamera görüntülerini Cumhuriyet Savcılığı'na teslim etmesi sonucu kusurlu bulunarak tutuklandı.
Adapazarı SSK Kavşağı'nda 2 hafta önce meydana gelen trafik kazasında, 2 çocuk annesi Müjgan Gülşen yaya geçinden geçmek isterken bir minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.  Yaşlı kadını altına alan minibüs metrelerce sürüklerken kaza anı bölgede bulunan güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Kaza ile ilgili hazırlanan raporda, yaya Müjgan Gülşen'in yaya geçidi bulunan yolun bu kısmında kırmızı ışık kuralına uymayıp koşar adımlarla karşıya geçtiğinden asli kusurlu olduğu belirtildi. Bu nedenle de henüz 4 aylık ehliyete sahip olduğu anlaşılan minibüs sürücüsü Sezgin Ç. serbest bırakıldı. 
OĞLU KAMERA KAYDINI BULDU
Ancak ölen kadının oğlu Turgut Kara, yakındaki bir işyerinin kaydettiği kaza anı güvenlik kamera kayıtlarını Cumhuriyet Savcılığı'na teslim ederek karara itiraz etti. Bunun üzerine Savcılık kazayla ilgili olarak ikinci kez rapor istedi. Bu raporda kusurun kadında olmadığı, minibüs şöförü Sezgin Ç.nin kusurlu olduğu belirlendi. :Bunun üzerine Sezgin Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.