Tuna İŞLEYEN/ TAVŞANLI (Kütahya), ()- KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'nde 2'nci Amatör Küme maçında futbolcular arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Maçın hakemi, kavgaya karışan 6 futbolcuya kırmızı kart gösterdi.
Tavşanlı Karakova Sahası'nda 1'inci Amatör Lig'e yükselme mücadelesi veren Bağlıkspor ile Balıköyspor takımları karşı karşıya geldi. Orta hakemliği Serkan Kaya'nın yaptığı, yardımcılığını Kemal Can Demir ve Cem Caner'in üstlendiği karşılaşmanın 44'üncü dakikasında rakibine tekme atan Bağlıkspor'dan Ramazan Yalçın kırmızı kart gördü. 58'inci dakikada da rakibine arkadan müdahalede bulunan Balıköysporlu Halil Karakurt da kırmızı kartla oyundan atıldı.
Karşılaşmanın 65'inci dakikasında Balıköysporlu Adem Akmes kendisine faul yapan rakip futbolcunun üzerine yürüdü. Maçın hakemi Adem Akmes'e kırmızı kart gösterdi. Bu dakikadan sonra iki takımın futbolcuları arasında çıkan tartışma, daha sonra yumrukların atıldığı kavgaya dönüştü. Kavga eden futbolcuları hakemler, kulüp yöneticileri ve polis ayırmaya çalıştı. Saha içerisinde futbolcular arasındaki kavga sürerken, iki takımın taraftarı da kavga etti. Polislerin müdahalesiyle taraftarlar ve saha içindeki futbolcular ayrıldı.
Maçın hakemi Serkan Kaya, kavgaya karıştıkları gerekçesiyle Balıköysporlu Halil Durak ile Bağlıkspor'dan da İsmail Kurt ve Sabri Kurt'u kırmızı katla oyundan attı. Kırmızı kartların ardından her iki takım 8'er kişi kaldı. Karşılaşma, Balıköyspor'un 2-1 galibiyeti ile bitti.

Tİ(EK/SS) (FOTOĞRAFLI)