ALMAN ÇİFTİN CİNAYET ŞÜPHELİLERİ KEMERAYA YAKALANDI
Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'ndeki Euro 5 Sitesi'nde kiraladıkları dairede öldürülen Kerstin ve Peter Horvath çiftinin cinayet şüphelileri, siteye girerken ve çıkarken görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından basına verilen görüntülerde, şüpheliler Tarkan Cengiz ve Murat Çelik'in, 11 Ağustos 2014 günü cinayetin işlendiği apartmana sitenin ön kapısından saat 14.40'ta giriş yaptığı görülüyor. Murat Çelik'in binaya girerken üzerinde siyah tişört, siyah şort, terlik ve güneş gözlüğü, Tarkan Cengiz'in üzerinde ise beyaz tişört, gri şort, terlik, güneş gözlüğü bulunuyor. Yine Tarkan Cengiz'in elinde taşıdığı poşet de görüntülerde yer alıyor.
İÇERDE 3 SAAT 8 DAKİKA
Alman çiftin yaşadığı binanın dış kapısını, kırık olan camından elini sokarak açan Murat Çelik'in, ardından zile bastığının kaydedildiği görüntülerde, şüphelilerin içeri girdikten 3 saat 8 dakika sonra 17.32'de çıktığı görülüyor. Dışarı çıkarken yine güvenlik kamerasına yakalanan şüphelilerden Murat Çelik'in üzerinde Alman çifte ait olduğu belirlenen beyaz renkli kareli gömlek, kot pantolon, beyaz şapka, güneş gözlüğü ve evden çaldıkları dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve benzeri malzemelerin olduğu plaj çantası yer alıyor. Tarkan Cengiz'in ise üzerinde beyaz uzun kollu kazak, kot pantolon, beyaz renk şapka, güneş gözlüğü ve elindeki siyah poşetle binadan ayrıldığı görülüyor.
Görüntülerde, şüphelilerin sitenin yan tarafındaki altgeçitten geçerek gözden kaybolduğu yer alıyor.