KONYA'da alkollü otomobil kullanırken polis tarafından yakalanan 39 yaşındaki Hatice Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı. Otomobilinin ve ehliyetinin alınmaması yönünde gözyaşı döken Erdoğan, "Otomobilimi ve ehliyetimi almayın. Ehliyetim olmadan ben çalışamam. Kızıma bakamam. Araçta şirketin arabası. Ben patronuma ne derim?" diye ağladı.

Olay, saat 23.00 sıralarında İhsaniye Mahallesi İhsaniye Cadde Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre içinde küçük yaştaki kızınında bulunduğu 42 PB 955 plakalı otomobili ile yolda seyir halindeyken park halindeki araçlara ve trafik yön levhalarına zarar veren Hatice Erdoğan trafik ekibi tarafından durduruldu. Erdoğan, yapılan alkol testinde 0.51 promil alkollü çıktı. Çalıştığı şirkete ait olduğunu söylediğini otomobili bırakmak istemeyen ve ekip otosuna bindirilen Erdoğan gözyaşlarına hakim olamadı. Otomobilin ve ehliyetinin alınmamasını isteyen Erdoğan, "Ne olursun memur bey beni koruyun. Benim kardeşimde polis. Ne olur yapmayın. Ehliyetimi alırsanız ben iş yapamam, çalışamam. Zeynep'imi düşünün. Ne olur kızımı düşünün. Ben patronuma ne derim? Bana inanmazlar" diye ağladı.

Hatice Erdoğan'a alkollü araç kullanmaktan 700 lira para cezası kesilinken, ehliyetine ise 6 ay süreyle el konuldu. Erdoğan, yapılan işlemlerin ardından kızı ili birlikte polis ekibi tarafından evine bırakıldı.