KIRŞEHİR'in Akçakent ilçesi Kaymakamı Remzi Demir, Kırıkkale'nin Balışeyh İlçesi'nde meydana gelen zincirleme kazada 4 kişi ile birlikte yaralandı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan, kolunda kırıklar bulunan Kaymakam Demir'in ameliyata alınacağı açıklandı. Zincirleme kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza Kırıkkale-Çorum karayolunun 23'üncü kilometresi Işıklar Köyü yol ayrımında meydana geldi. 43 yaşındaki İbrahim Merdan yönetimindeki kamyonet ile aynı yönde giden Mustafa Keser yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Erkan Akbulut'un kullandığı otomobil ile Hasan Kasap yönetimindeki otomobil de kazaya karışan araçlara çarptı. Kazada yaralanan ve kamyonette bulunan Akçakent Kaymakamı Remzi Demir, makam şoförü İbrahim Merdan ile diğer otomobildeki 47 yaşındaki Yaşar Çat, 28 yaşındaki Demet ve 53 yaşındaki Elvan Aydoğan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Demet Aydoğan ile Yaşar Çat'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu açıklandı.
VALİ ÖZDEMİR HASTANEDE
Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Balışeyh İlçesi'ndeki zincirleme trafik kazasında yaralanan Akçakent Kaymakamı Remzi Demir'i hastanede ziyaret etti. Vali Çakacak ve beraberindeki Kırıkkale Vali Vekili Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile birlikte Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi Servisi'nde tedavi gören Kaymakam Remzi Demir'i ziyaret edip, 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Vali Çakacak,  Kaymakam Demir için doktorlardan alınan bilgiye göre sadece kolunda kırık bulunduğunu ve yarın ameliyata alınacağını belirtti. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meriç Çırpar, Kaymakam Remzi Demir'in kazayı ucuz atlattığını kaydederek şöyle dedi:
"Kol kemiğinde bir kırığı var. Çoğu zaman biz bu kırıkları alçı ile tedavi edebiliyoruz, ama ekleme çok yakın. Hareketli bölgede olduğu için ameliyat etmemizin çok daha erken rehabilitasyonuna, görevi başına dönmesini sağlayacağını düşündük. Bir sinir yaralanması riskimiz var. Kırık anında olmamış, ameliyat sırasında da siniri koruyarak, sorunsuz bir cerrahi gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık, yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa kaymakam beyin ameliyatını yapacağız."
Yaralı Kaymakam Remzi Demir de kazayı hatırlamadığını belirterek, daha ciddi bir yaralanmanın olabileceğini, ancak küçük bir kırıkla kazayı atlattığını söyledi.