Sedat BUDAK/DOĞUBAYAZIT (Ağrı), () - AĞRI’nın Dogubayazıt ilçesinde bir kamyonetin yakıt deposundan 7’nci kez mazot çalan hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Kamera görüntülerini alan kamyonet sahibi Ali Oruç, polise gitti ve hırsızın yakalanmasını istedi.
Hırsızlık olayı, önceki gün saat 02.30 sıralarında Doğubayazıt’ın en işlek semti olan Büyük Ağrı Caddesi üzerinde meydana geldi. Kamyonetini evinin önüne park eden Ali Oruç, sabah uyandığında depoda yakıt kalmadığını fark etti. Aynı kamyonetten 6 defa üst üste mazot çalan hırsız, 7’nci kez mazot çalarken çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yakalandı. Güvenlik kamerasındaki görüntüleri alan Ali Oruç, hırsızın yakalanması için Enmiyet Müdürlüğüne başvurdu.
Görüntülerde hırsızın rahat hareket ettiğine işaret eden Oruç, “Kamyonetimi akşam park edip eve gittim. Sabah işe gitmek için kamyoneti çalıştırdığımda depoda yakıt kalmadığını gördüm. Daha öncede 6 defa aynı yerde ve aynı şekilde depodan yaklaşık 350 litre mazot çalındı. Hırsızın yakalanmasını istiyorum. Kamera kayıtlarına göre hırsız belli" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI