BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci’nin Dere Mahallesindeki seçim gezileri sırasında çıkan kavgada 1 kişi sandalye ve şemsiye darbeleri ile yaralandı.
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci seçim çalışmaları kapsamında Dere Mahallesi General Halit Caddesi üzerinde bulunan ve işletmeciliğini Ünver Ünver’in yaptığı 'Kısmet Cafe’ye seçim konuşması yapmak üzere gitti. İddiaya göre, bir süre sonra 17 Aralık operasyonundan dolayı belediye başkan adayı Recep Şekerci ve Cafe Sahibi Ünver Ünver arasındaki sözlü tartışma, kısa sürede arbedeye dönüştü. Ak Partili bir grup kahve sahibi Ünver Ünver’e şemsiye ve sandalyelerle saldırdı. Ünver Ünver olay yerine gelen polisler tarafından hastaneye götürüldü. Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi altına alına Ünver’in vücudunun değişik yerlerinde kırıkların bulunduğu tespit edildi. Bandırma Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
AK PARTİ: PROVOKATİF BİR EYLEM
AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, çıkan olayla ilgili açıklama yaptı.
Kasapoğlu, şöyle dedi:
"Özellikle bazı şahıslar önceden gideceğimiz kahveleri tespit ederek oralarda konuşlanıp provokatif eylemlerde bulunuyor. Dikkat ediyoruz sürekli aynı yüzler ve her ortamda sözlü saldırılarına devam etmektedirler. Gün içerisinde yaşanan bir olayda yine aynı şahıslar ortaya çıkmış ve kalabalığa hakaret ve saldırılar sonucu bir tartışma yaşanmıştır."

EÖ(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)