TEKİRDAĞ’ın Hayrabolu İlçesi'ne bağlı Çerkezmüsellim Beldesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Selim Kesebir, belediye binası girişinde tartıştığı C.K.'nın silahlı saldırısı sonucu ayağından yaralandı.

Olay gece yarısı Çerkezmüsellim Belediyesi hizmet binası girişinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında bir arsa nedeniyle anlaşmazlık bulunan C.K., belediyesi hizmet binası girişinde Ak Partili Başkan Selim Kesebir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu belinden silahını çıkaran C.K., Başkan Kesebir’e 2 el ateş etti. Selim Kesebir sol ayak bileğinden yaralanırken, C.K. kaçarak uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla önce Hayrabolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, daha sonra ise Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Kesebir ameliyata alındı. Selim Kesebir, sol ayak bileğine isabet eden kurşunun çıkarılmasının ardından ortopedi servisine yatırıldı. Kesebir'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayı öğrenen ailesi ve partililer ise hastaneye gelerek, Selim Kesebir'in sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Olayın ardından kaçan C.K.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

RY(LK/SSA) (FOTOĞRAFLI)