SAKARYA'nın arasu İlçesi'nden seçim irtibat bürosu açmak için Limandere Beldesi'ne giden AK Parti konvoyundaki 24 aracın lastikleri, konuşmaların yapıldığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesici ve delici aletlerle parçalandı. Açılış sonrası lastiklerinin parçalandığını gören partililer şoke oldu.
AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Limandere Beldesi’nde seçim irtibat bürosunu açmak üzere dün akşam Limandere’ye gitti. AK Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Mehmet İspiroğlu ve diğer partililerin belde meydanında konuşma yaptığı sırada, ara sokaklara park edilmiş partililere ait otomobillerin lastikleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesici aletlerle kesildi. Programın tamamlanmasının ardından araçlarına binerek Karasu’ya dönmek isteyen partililer, manzarayı görünce şoke oldu.
AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı, Limandere halkının kendilerini sıcak bir şekilde karşıladığını belirterek, bu duruma bir anlam veremediğin söyledi. 24 aracın lastiğinin kesilmesiyle ilgili jandarma ekipleri araştırma başlattı.

ZT(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)