Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA'nın İnegöl İlçesi’nde geçen perşembe günü evinin önünde otururken kaybolan 19 yaşındaki Gamze Bulut'tan günlerdir haber alınamıyor. Kızının o günden sonra kendilerini bir kez olsun aramadığını söyleyen Aysel Bulut, "Gamze'nin sevgilisi yoktu. Olsa ve evleneceğini bize söylese, kendisine 'hayır' demezdik. Böyle bir iletişimde olduğumuz kızımın kaybolması beni korkutuyor dedi.
İnegöl'ün Cerrah Mahallesi 1010 Sokak'ta oturan 3 çocuklu Bulut ailesinin küçük kızları Gamze, geçen perşembe günü ortadan kayboldu. Kızının sabah kahvaltı yaptıktan sonra, kapı önünde komşularla ve arkadaşlarıyla sohbet ettiğini, daha sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyleyen Aysel Bulut, "Gamze ağır başlı bir kızdı. Erkek arkadaşı veya sevgilisi yoktu. Olsa bize söylerdi. Hatta evleneceğini bildirse, kendisine 'Hayır' demezdik. O da bunun bilincindeydi. Bir anda ortadan kayboldu. O günden sonra bizi hiç aramadı. Haberde göndermedi. Kızımın başına kötü bir olay gelecek diye çok korkuyorum" dedi.
Okula gitmeyen, çalışmayan kızları Gamze Bulut'un bulunması için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduklarını, ilçe jandarma komutanlığına bilgi verdiklerini söyleyen Aysel Bulut, kızının buna rağmen bulunamamasının, endişelerini artırdığını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI