AĞRI'da 100'üncü Yıl Gençlik Kolları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Kaya'nın evine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ses bombası atıldı. Polis, şüpheli ya da şüphelileri bulmak için çalışma başlattı.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında 100'üncü Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. 100'üncü Yıl Gençlik Kolları Dernek Başkanı Erhan Kaya'nın ailesiyle birlikte yaşadığı tek katlı evin penceresine çivilerle güçlendirilmiş ses bombası atıldı. Patlamayla birlikte evde maddi hasar meydana gelirken, olay sırasında odada kimsenin olmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen polisler, yaptıkları incelemenin ardından şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Daha önce dernek binalarına ve mahallelerindeki birçok eve ses bombalı saldırı olduğunu söyleyen Erhan Kaya, "2-3 yıldır mahallemizin sürekli belli noktalarına molotofkokteyli ve ses bombası atılıyor. Daha öncede dernek binasına ses bombası attılar. Olay gerçekleştiği sırada ben evde yoktum. Yatak odasında annem, kardeşim olabilirdi ve parçalar bunlara isabet edebilirdi" dedi.