ADAPAZARI'nda D-650 karayolu Hanlı Kavşağı'nda yol kenarındaki ağaçta dün asılı bulunan cesedin, 34 yaşındaki Emir Akpınar'a ait olduğu belirlendi. Bir çocuk babası Akpınar'ın, bir süre önce eşinden ayrıldığı için bunalıma girdiği iddia edildi.
D-650 karayolu Adapazarı girişinde, Hanlı Kavşağı'nda yol kenarındaki ağaçta dün asılı cesedi gören otomotiv fabrikası çalışanları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, üzerinden kimlik çıkmayan kişinin, ağacın altında önce uyuduğunu sonra da intihar ettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının yaptığı inceleme sonrası ceset ağaçtan indirilip morga gönderildi.
Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, cesedin Emir Akpınar'a ait olduğu belirlendi. Adapazarı'nda bir yediemin deposunda çalıştığı belirlenen Akpınar'ın bir süre önce tek çocuğunun annesi olan eşinden ayrıldığı ve yalnız yaşadığı belirlendi. Bunalıma giren Emin Akpınar'ın yakınlarıyla da görüşmediği saptandı. Akpınar'ın cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrasında ailesine teslim edildi.