- ADAPAZARI çevreyolunda dün gece meydana gelen trafik kazasında, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücünün direksiyon kırdığı otomobil ağaca çarparak ikiye bölündü. Kazada 27 yaşındaki sürücü Hakan Akar ağır yaralanırken, bir yıllık eşi 19 yaşındaki Neslihan Akar yaşamını yitirdi. Otomobilin çarptığı köpek ise telef oldu.
Kaza saat 23.00 sıralarında Erenler- Adapazarı- Karasu çevreyolunda meydana geldi. Hakan Akar yönetimindeki 54 RA 038 plakalı otomobil, Erenler yönüne giderken, önüne aniden bir sokak köpeği fırladı. Paniğe kapılan sürücü Hakan Akar köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, araç kontrolden çıktı. Ancak buna rağmen köpeğe çarparak telef eden otomobil, yol kenarındaki ağaca da çarparak ikiye bölündü. 
OTOMOBİL 23 YAŞINDA
Otomobil sürücüsü Hakan Akar ile bir yıl önce evlendiği eşi Neslihan Akar araçta sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay gelen Sakarya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekipleri çifti sıkıştıkları yerden çıkardı. Ancak Neslihan Akar olay yerinde yaşamını yitirirken, eşi Hakan Akar ağır yaralı olarak Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yapılan incelemede 23 yaşında olduğu belirlenen otomobilin şase kısmının çürümüş olduğu görüldü. Otomobilin bu halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ZT,AG(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)