Bülent DİKTEPE/KARABÜK,() – KARABÜK’te etkili olan sağanak yağmur ve fırtına tabelaları uçururken, yerinden sökülen bir ağaç gelin arabasının üzerine devrildi.

Akşam saatlerinde gök gürültüsü ve sağanak yağmurla birlikte fırtına, kent merkezinde etkili oldu. Hızı saatte 91 kilometreyi bulan ve yaklaşık 10 dakika süren fırtına nedeniyle Kemal Güneş Caddesi’nde bulunan bir iş hanının 3’üncü katındaki yaklaşık 13 metre uzunluğundaki reklam tabelası yerinden koparak bir ağacın üzerine devrildi. Fevzi Fırat Caddesi’nde ise rögarın taşması sonucu cadde suyla kaplandı. Taşan sular nedeniyle Yeni Mahalle’de kurulan halk pazarı suyla doldu. Fırtına ve yağmur nedeniyle pazarcıların ürünleri zarar gördü.

AĞAÇ, GELİN ARABASININ ÜZERİNE DEVRİLDİ

Safranbolu İlçesi’nin Aslanlar mevkiinde ki Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi bahçesinde düğünleri olan Haydar ve Havva Ceylan’ın park halindeki gelin arabasının üzerine yerinden sökülen yaklaşık 15 metre uzunluğundaki Göknar ağacı devrildi. Devrilen ağaç, itfaiye ekipleri tarafından otomobilin üzerinden kaldırıldı. Maddi hasar oluşan otomobilden sökülen süslerin takıldığı başka bir araç, gelin arabasına dönüştürüldü.

FOTOĞRAFLI