Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, () – AFYONKARAHİSAR’da aralarında husumet olan iki aile fertleri arasında çıkan silahlı kavgada 23 yaşındaki Abdullah Üney tabancayla göğsünden vurularak yaşamını yitirdi. Üney, ölmeden 10 dakika önceki görüntüsü bir işyerinden alışveriş yaparken güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Afyonkarahisar merkeze bağlı Sülümenli Beldesi’ndeki olay, bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Tarlada çalışırken traktörü arızalanan Abdullah Üney, aracı tamir etmek için beldedeki oto yedek parçacıya gitti. İhtiyaçlarını aldıktan sonra motosikletiyle dönen Abdullah Üney, aralarında önceden husumet bulunan Ahmet ve Mehmet Ç. kardeşler tarafından durduruldu.

GÖĞSÜNDEN VURULDU

Taraflar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ahmet ve Mehmet Ç., darp ettikleri Abdullah Üney’e tabancayla ateş ederek kaçtı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelenler, göğsünden vurulan Abdullah Üney'i kanlar içinde buldu. Ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne gönderilen Üney, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Abdullah Üney’in cenazesi otopsinin ardından Sülümenli Beldesi'nde akşam namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

KİMİN ATEŞ ETTİĞİ BELLİ DEĞİL

Üney'i vuran silahı kimin ateşlediği henüz belirlenemezken, cinayet zanlıları olduğu iddia edilen Ahmet Ç. ve Metmet Ç.'nin jandarmayı arayarak sabah saatlerinde teslim olacaklarını söyledi. Olayın ardından jandarma, çıkabilecek herhangi bir olaya karşı Sülümenli Beldesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı.

AMCASININ OĞLU DA ÖLDÜRÜLDÜ

Diğer yandan Abdullah Üney'in amcasının oğlu Hüseyin Üney'in de yine aynı aileden Abdullah Ç., tarafından geçtiğimiz yıl yaşanan bir kavgada bıçaklanarak öldürüldüğü kaydedildi. Abdullah Üney’in cinayet zanlıları Ahmet Ç. ve Mehmet Ç.’nin, Abdullah Ç.’nin amcasının çocukları olduğu belirtildi.

KAMERAYA YANSIDI

Cinayete kurban giden Üney'in ölmeden sadece 10 dakika önce yağ ve malzeme almak için beldedeki bir oto yedek parça satan dükkanda satıcı ile bir süre sohbet etmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

FOTOĞRAFLI