BURSA’da, aralarındaki para anlaşmazlığını konuşmak için Adliye Sarayı önünde buluşan 4 kişi arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, 33 yaşındaki Haşim Oktan sırtından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Kavga, çevrede bulunan güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
Olay, Merkez Osmangazi İlçesi Uluyol Caddesi üzerinde Adliye Sarayı önünde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Aralarında bir para meselesi yüzünden anlaşmazlık bulunan Haşim Oktan, ağabeyi 35 yaşındaki Mehmet Can Oktan ile 44 yaşındaki Zübeyir Öztürk ve oğlu 25 yaşındaki Rıdvan Öztürk, Adliye Sarayı önünde buluştu. Taraflar arasında bir süre sonra çıkan tartışma, karşılıklı hakaretlerle kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, iddiaya göre Rıdvan Öztürk, üzerinde bulunan ekmek bıçağı çekip Haşim Oktan’ı sırtına ve göğsüne sapladı. Kanlar içinde yere yığılan Haşim Oktan’a çevrede bulunanlar ve olay yerine gelen polis ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Aşırı kan kaybeden Haşim Oktan’ın atletini çıkaran polisler, kanamanın olduğu yere tampon yaptı. Haber verilmesi sonucu kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi yaralı Haşim Oktan'ı Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürdü.
Olaydan sonra kaçan Rıdvan Öztürk polis tarafından yakalanıp gözaltına alınırken, babası Zübeyir Öztürk’ün yakalanması için çalışma başlatıldı. Kavga, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

SÇ,Mİ(FK/SS) (FOTOĞRAFLI)