ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, 29 yaşındaki Cemal Özkan, Adliye çıkışında tartıştığı Yavuz B. tarafından bacağından tabancayla vurularak yaralandı.
Cemal Özkan, saat 10.30 sıralarında sevgilisi Sevinç D. ile Adliye'den çıkıp aracına doğru giderken, alacak- verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Yavuz B. ile karşılaştı. İddiaya göre Cemal Özkan ile Yavuz B., tartışmaya başladı. Yavuz B., yanında taşıdığı tabancasını çıkarıp Özkan'ın sağ bacağına ateş etti. Diz üstüne isabet eden kurşunla yaralanan Özkan, yere yığıldı. Yavuz B. ise kaçtı.
Yaralanan Özkan'a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Bir kişi, Özkan'ın kan keybetmesini önlemek amacıyla bacağının üst tarafını kemerle sıktırdı. Bu sırada gelen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalesini yaptıktan sonra Özkan'ı ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Özkan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
Olay nedeniyle büyük korku yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Özkan'ın sevgilisi Sevinç D., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Olayın ardından kaçan Yavuz B. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.