Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN'da, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Ölenin yakınları ile polis arasında hastanede çıkan arbedede ise 1 polis hafif şekilde yaralandı.
Olay, öğleden sonra Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan parkta meydana geldi. Aralarında bilinmeyen nedenle husumet bulunan 20 yaşındaki Ali Osman Taş ve 19 yaşındaki Ömer Öztürk, parkta karşılaşınca tartışmaya başladı. 2 gencin arkadaşlarının da katıldığı ve kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada öfkelenen Öztürk, yanındaki bıçakla Taş'ı göğsünden yaraladı. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen polisler bıçakla yaralanan Taş ve başın aldığı darbeyle yaralanan Öztürk'ü ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan Ali Osman Taş, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayı duyarak hastaneye akın eden Ali Osman Taş'ın yakınları, ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu. Taş'ın ölümüne neden olan Öztürk'ün de aynı hastanede tedaviye alındığını duyanlar, acil servise girmek isteyince polis engel olmaya çalıştı. Polis ile Taş'ın yakınları arasında arbedeye neden olan olayda 1 polis hafif şekilde yaralandı. Polisin 3 kişiyi gözaltına aldığı arbede kısa sürede sonlandırılırken, yaralı şüpheli ise başka bir hastaneye götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MA(HK/BT) (FOTOĞRAFLI)