ADIYAMAN'da, uygulama yapan polislerin durdurup arama yaptığı iki araçta toplam 12 kilo 455 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik Gölbaşı ve Kahta karayollarında uygulama noktası oluşturdu. Gölbaşı'na giden A.Ç. yönetimindeki minibüste yapılan aramada battaniye arasına gizlenmiş 8 kilo 250 gram esrar ele geçirildi. Esrara el koyan ekipler, minibüsteki M.G.G. ile sürücü A.Ç.'yi gözaltına aldı.
Kahta'ya giden plakası açıklanmayan E.S. yönetimindeki otomobili de durduran ekipler, yapılan aramada 4 kilo 205 esrar ele geçirdi. Esrara el koyan ekipler, sürücü E.S. ile araçtaki R.A., A.R. ve S.Z.'yi gözaltına aldı.
Gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Emniyet'e götürülen 6 şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.