ADANA'nın Ceyhan İlçesi'ne bağlı Kurtkulağı Beldesi'nde 2 araç kundaklandı. Vatandaşlar, son bir ay içerisinde beldede 7 araç ile 2 ahırın kundaklandığını belirtirken, jandarma olayla ilgili olduğu iddia edilen bir kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
İddiaya göre gece saatlerinde 35 yaşındaki Bülent Ercan'a ait 01 VR 854 plakalı kamyonet, evinin önünde park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülerek yakıldı. Aynı saatlerde Nuri Uyan'a ait 01 HY 204 plakalı otomobil de evinin bahçesinde kundaklandı. Araç sahipleri ve komşularının yardımıyla yanan araçlar söndürülürken, olayla ilgili jandarmaya haber verildi.
KUNDAKLANAN 7'NCİ ARAÇ
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, inceleme yaparken araç sahipleri daha önce husumet yaşadıkları A.Y.'den şüphelendiklerini belirtip şikayetçi oldular. Öte yandan belde sakinleri, belde de son bir ay içerisinde 5 aracın daha kundaklandığını ve bu son olayla kundaklanan araç sayısının 7'ye çıktığını belirtirken, araçlar dışında 2 de ahırın kundaklandığını söylediler.
Kundaklama olaylarıyla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma A.Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.