BURSA'nın Uludağ eteklerinde intihara kalkışan ve kayalıklarda tutunduğu dalın kapması sonucu 30 metre yavarlanarak yaralanan genci kurtarmak için bölgeye giden AKUT, aynı yerde tesadüfen 9 aydır kendisinden haber alınamayan Üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu belirlenen silah ve dizüstü bilgisayarını buldu. Bu gelişme üzerine çevrede geniş çaplı arama başlatıldı. 

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde Jandarma Bölük Komutanı olarak görev yaparken geçen yıl 26 Nisan'da izne ayrılıp Bursa'ya gelen 30 yaşındaki Üsteğmen Kazım Topaç ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 9 aydır kendisinden haber alınamayan üsteğmenin beylik silahı ve diz üstü bilgisayarı Zeyniler'de bulundu.

Uludağ eteklerindeki Zeyniler Köyü'nde bir intihar vakası ihbarı bölgeye giden AKUT ekipleri, yaklaşık 30 metreden yuvarlanan Rahmetullah Ağır'ı üç saatlik bir çalışmanın ardından yaralı olarak çıkarttı. Kurtarma çalışmaları sorasında AKUT ekipleri tesadüfen bir çanta ve silah buldu. Jandarmanın yaptığı araştırmada silahın ve çantanın içinden çıkan diz üstü bilgisayarın dokuz aydır kayıp olan üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu ortaya çıktı.

Bunun üzerine bölgede başlatılan geniş çaplı aramada yine Üsteğmen Topaç'a ait olduğu sanılan bir çift ayakkabı da bulundu. Arama arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.