ESKİŞEHİR'de 82 yaşındaki Mehmet Ç., köylüsü olan 54 yaşındaki Nurcan T.'ye cinsel saldırıda bulunduğu ve saatini gasp ettiği iddiasıyla ağır ceza mahkemesinde yargılanıyor.
Sivrihisar İlçesi'ne bağlı İğdecik Köyü'nde geçen yıl meydana gelen olayda Nurcan T., köylüsü Mehmet Ç.'nin kendisine 'cinsel saldırıda bulunduğunu ve saatini gasp ettiğini' iddia ederek şikayetçi oldu. Mehmet Ç. hakkında Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Mehmet Ç. suçlamaları kabul etmedi. Kendisinin hacı olduğunu söyleyen Mehmet Ç., "Ben kimseye cinsel saldırıda bulunmadım ve hiçbir malını da gasp etmedim Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.
Nurcan T. ise "Mehmet Ç. Evime geldi. Benim ağzımı kapatarak kolumu tuttu. Kolumdaki saatimi aldı. Olay sırasında evde kimse yoktu. Kolumdan tutarak beni kendi evine götürmek istedi. Ben karşı koyunca kolumu bıraktı. Üzerime doğru saldırdı. Kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.
Mahkeme heyeti, olay nedeniyle Nurcan T.'nin ruh sağlığının bozulup bozulmadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.
KA(EK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)