ERZURUM'da 81 yaşındaki Ali Kahraman, 74 yaşındaki eşi Adalet Kahraman'ı iddiaya göre kıskançlık nedeniyle başına balta ile vurarak öldürdü. Olayı öğrenen çiftin çocukları evin önünde sinir krizi geçirdi.
Olay bu sabah saatlerinde merkez Yakutiye ilçesindeki Yoncalık Mahallesi Değirmenci Sokak'ta meydana geldi. Evli ve 3'ü erkek 5 çocuk sahibi Adalet-Ali Kahraman çifti arasında bir süre önce taşındıkları apartmanın üst katındaki evlerinde tartışma çıktı. Aşırı kıskançlıktan dolayı sık sık tartışma yarattığı iddia edilen Ali Kahraman, yine aynı sebepten dolayı çıkan kavgada eşini başına baltayla vurarak öldürdü. Ali Kahraman daha sonra adliyeye giderek teslim oldu.
112 Acil Servis ile birlikte eve giden polis, Adalet Kahraman'ın kanlar içindeki cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri ekipleri ve savcılık evde inceleme yaparken acı haberi duyan Kahraman çiftinin çocukları eve geldi. Annelerinin öldürüldüğü evin önünde sinir krizi geçiren çiftin çocuklarına sakinleştirici iğne yapıldı. Çiftçilik yapan Ali Kahraman'ın bir süre önce şehre yerleştiği cinayeti işlediği mahalleye ise yeni taşındığı ifade edildi.

(FOTOĞRAFLI)