Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - ERZİNCAN’da elektronik eşya satışı yapılan işyerine sahur vakti giren hırsızın 7 dakikada 75 cep telefonu ile bir laptopu çalması, 5 güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Hırsızlık olayı geçtiğimiz 2 Temmuz günü saat 02.30 sıralarında Fevzipaşa Caddesi'ndeki elekronik eşya satışı yapılan işyerinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen hırsızlık şüphelisi yüzünde maske, elinde eldivenleri ile işyerinin kapısını açarak girdi. Toplam 7 dakika içeride kalan şüpheli, 75 telefon ve bir laptopu beraberinde getirdiği çuvala doldurduktan kaçtı. Hırsızlık anı işyerinde bulunan 5 güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti. Sabah işyerini açmaya gelen personel tarafından fark edilen hırsızlık olayının ardından polis güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Hırsızın kimliğini belirlemeye çalışan polis, soruşturmayı sürdürüyor.
İşyeri sahibi Mehmet Mıtı, "Kapıyı açıp içeri girdikten sonra dükkanı komple boşaltmış. 40 bin liralık cep telefonu ve laptop götürdü. Şu ana kadar hırsız hakkında bir iz yok. Kapıyı açarak girmiş ama kapıda herhangi bir zorlama yok. Kapıyı nasıl açtığını biz de bilmiyoruz. Oldukça profesyonel bir hırsızmış" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI