Ali Ümit ÜLKER/KIRKLARELİ, () - KIRKLARELİ’nin Pınarhisar İlçesi’ne bağlı Kurudere Köyü'nde 4 yıl önce kavga ettiği komşusu 47 yaşındaki Hüseyin Yavuzelçi’yi tabancayla yaralayan ve 4 yıl hapis sonra kısa süre önce tahliye olan 35 yaşındaki Metin S., dün akşam yeniden çıkan tartışmada aynı komşusunu bu kez tabancayla vurarak öldürdü.
Olay, dün gece Kurudere köyü'nde meydana geldi. Aynı sokakta karşılıklı evlerde oturan Metin S. ve Hüseyin Yavuzelçi, 4 yıl önce aralarında çıkan tartışma nedeniyle kavga etti. Metin S., komşusu Hüseyin Yavuzelçi’yi tabancayla bacağından yaralayıp, 4 yıl cezaevinde yattıktan sonra kısa bir süre önce tahliye oldu.
BU KEZ KÖY MEYDANINDA VURDU
Dün gece köy meydanında karşılaşan iki komşu yeniden tartıştı. Bu kez Metin S., belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla ateş ederek Hüseyin Yavuzelçi’ye göğsünden 2 kurşunla vurdu Yavuzelçi kaldırıldığı Kırklareli Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Hüseyin Yavuzelçi’nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Metin S. ise olay yerinde jandarma ekipleri tarafından silahıyla birlikte gözaltına alındı.
Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI