ORDU'nun Ulubey İlçesi'nde yoldaki buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil dereye uçtu. Kazada hurdaya dönen otomobildeki 2 kardeş öldü, 4 kişi de yaralandı. Ölen 2 kardeşinin babalarının da 30 yıl önce aynı yerde yaptığı kazada yaşamını yitirdiği belirtildi.
Kaza bu sabah Ordu'nun Ulubey İlçesi Kadıncık Köyü'nde meydana geldi. 41 yaşındaki Hamdi Topal ve kardeşi 32 yaşındaki kardeşi Özcan Topal, köydeki evlerine giderlerken yolda otomobilleri arızalandı. Bunun üzerine iki kardeş köye telefon ederek arkadaşları Sezai Çelenk'ten yardım istedi. Çelenk de 3 arkadaşıyla birlikte kendisine ait 52 EF 393 plakalı otomobille 2 kardeşe yardıma gitti. Ancak bozulan otomobildeki arıza giderilemeyince hepsi birlikte Sezai Çelenk'in otomobiline binip köye gitmek için yola çıktı. Bir süre sonra da Sezai Çelenk, yoldaki buzlanma nedeniyle otomobilinin direksiyon kontrolünü yitirdi. Otomobil Kadıncık Köyü Köprüyanı mevkiinde virajı alamayarak 30 metrelik uçurumdan dereye yuvarlandı. Kazada Hamdi Topal ve kardeşi ÖzcanTopal olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Araçta bulunan 4 kişi ise yaralandı. Yaralılar Ordu ve Ulubey Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kazada ölen 2 kardeşin cansız bedenleri otomobilden çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Ordu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ölen Topal kardeşlerin babaları Dursun Topal'ın da 30 yıl önce aynı yerde kaza yaparak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.