Bir GSM operatörünün kayıtları hatalı tutması sebebiyle 30 bin ByLock kullanıcısının kimliği tespit edilemediği iddia edildi.

Çarpıcı iddiayı Sabah Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Daily Sabah Gazetesi yazarı Yahya Bostan “Kod Adı Bay Bay” adlı kitabında yazdı.

Piyasaya yeni çıkan kitapta yer alan önemli detayı Habertürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman "30 bin ByLock’çu nasıl kayboldu?" başlıklı köşesinde duyurdu.

BELKİ ERDOĞAN'IN DİBİNDE OLAN İNSANLAR

"(...)Adı verilmemiş ama bir GSM operatörünün kayıtları hatalı tutması sebebiyle 30 bin ByLock kullanıcısının kimliği tespit edilemiyormuş. Eğer Yahya’nın yazdığı bu iddia doğru ise bence aslında biz büyük bir skandalla karşı karşıyayız. Kitap raflarda yerini yeni aldığı için konu gündemde çok sıcak değil.

Bu arada kimlikleri tespit edilemeyen FETÖ üyesi bu ByLock’çuların kimler olduğu çok çok önemli. Belki de hata sonucu gözden kaçan bu 30 bin kişi şu anda devletin en kritik noktalarında hâlâ FETÖ’nün kriptosu olarak görevine devam ediyor. Belki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, belki Başbakan Binali Yıldırım’ın, belki de yine Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın burnunun dibinde olan insanlar!

Değerli okurlarım, ByLock’un adeta röntgenini çekmiş olan bu kitabı muhakkak okumanızı tavsiye ederim. Çünkü FETÖ’nün gizli iletişim ağını bu kadar ayrıntısıyla anlatan başka bir yapıt bulamazsınız..."