Arif ARSLAN/BATMAN,() - BATMAN'da bir kişinin önüne geldiği lokantanın girişine 3 köpeğini 'Gözcü' olarak bıraktıktan sonra işyerinden para, et, dizüstü bilgisayar çaldığı belirlendi.
Batman'daki 1'inci Cadde üzerinde 40 yaşındaki Özkan Özek'e ait lokantadan dün hırsızlık yapıldı. Lokantadaki güvenlik kameraları ile kaydedilen hırsızlık olayında hırsızın işyerine 3 köpekle geldiği ve bunları kapıya gözcü olarak bıraktığı belirlendi. Kapıyı açarak içeri giren hırsızın kasada bulunan bir miktar para, dizüstü bilgisayar, yazar kasa ile et aldıktan sonra köpekleri alarak kaçtığı görüldü.
Sabah erken saatlerde işyerini açan Özkan Özek, diz üstü bilgisayar, yazar kasa ve bir miktar etin çalındığını fark edip polise başvurdu. Hırsızlık masası ekipleri, parmak izi alırken kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızın yakalanması için çalışmalarına başladı. İlk kez böyle bir hırsızlık olayıyla karşılaştıklarını söyleyen Özek, "Daha önce de lokantam 3 kez soyuldu. Fakat eğitilmiş köpeklerle gerçekleştirilen hırsızlıkla ilk kez karşılaşıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI