Erhan TEKTEN / İstanbul, () - İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli daha Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

"YILLARCA ÇALIŞTIM, KENDİ ÇOCUKLARIMI İHMAL ETTİM"

Çevik Kuvvet ekipleri, güvenlik önlemi almak amacıyla adli muayenenin yapıldığı binanın önünü bariyerlerle çevirdi. Terörle Mücadele ekipleri de önce 2 şüpheliyi getirdi. Şüphelilerden Emniyet Amiri Kadri Cemil Yiğit, girişte, “Yıllarca çalıştım, kendi çocuklarımı ihmal ettim. Polis çocukları yetim kalmasın diye yıllarca çalıştım, kendi çocuklarımı ihmal ettim. İşte bu Türk Milletinin şehidine kelle diyenlerin Allah Belasını versin" dedi.

“DEVLETİM ÇAĞIRDI, GELDİM"

Yiğit, sağlık kontrolünün ardından polis aracına götürülürken de, “Polisim ben, polis... Hırsız, terörist gördüm mü, bulur yakalarım. Müslüman Türk aileden aile terbiyesi aldım. Polis Akademisi'nden devlet geleneği aldım. Devletim çağırdı, geldim. Hesap vermeye. Hesap vermeyeceğim hiçbir şey yapmadım. Ebleh çocukları için hesap sormasınlar diye, çocuklarına hesap sormasınlar diye memleketin çocuklarını yakanların Allah belasını versin" dedi.

“ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM"

Emniyet Amiri Kadri Cemil Yiğit ile birlikte getirilen diğer şüpheli de, polis aracına bindirilerek İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer şüpheli ise sağlık kontrolüne girişinde, “Zalimler için yaşasın cehennem" diye bağırdı. O da sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet'e götürüldü.