KONYA'nın Seydişehir İlçesi'nde 20 yaşındaki Burcu A., iddiaya göre biri kalbi delik 3 çocuğunu kayınvalidesini bırakıp evi terk etti. Gelinin geçen pazar günden itibaren kaybolduğunu belirten Filiz A., ''Oğlum askerde, gelinim de evden çıktı bir daha geri gelmedi. Polise kayıp başvurusunda bulunduk'' dedi.
Seydişehir İlçesi'nde oturan Burcu A., 16 yaşında iken, sevgilisi Baki A. birlikte kaçtı. Çift ailelerinin izniyle daha sonra evlendi. 3 çocuk annesi Burcu A., iddiaya göre geçen pazar günü öğle saatlerinde evden ayrıldıktan sonra bir daha geri gelmedi. Gelininden haber alamadıklarını ve kayıp başvurusunda bulunduklarını belirten Filiz A.,''Oğlum askerde. Gelinimde pazar günü öğle saatlerinde evden çıktı ve bir daha geri geldi. 3 torunum şu an hem annesiz, hem babasız kaldı. En büyük torunum 3.5 diğer 2.5 yaşında ve en küçüğü de 9 aylık'' dedi.
2.5 yaşındaki torunu Filiz A.'nın ise kalbinin delik olduğunu ifade eden Filiz A.,''Torunum kalbi delik olduğu için sürekli hastaneye kontrole gidip geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım'' diye konuştu.
Burcu A.'nın, geçen yıl kalbi delik olan kızını maddi imkansızlıktan dolayı tedavi gördüğü Konya'daki Meram Tıp Fakültesi'ne götürmekte güçlük çektiği ve mamasını dahi alamadığı yönünde basında haber olarak yer almasının ardından Seydişehir Kaymaklığı yardımda bulunmuş ve küçük kızın hastaneye gidip gelmesi için ulaşım kolaylığı sağlanmıştı.
Ailenin kayıp başvurusunun ardından polis Burcu A.'nın bulunması için çalışmasını sürdürüyor.