Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL'da bir prodüksiyon şirketinin canlı yayın için kullandığı  yaklaşık 200 bin Euro değerinde kameraları çaldıkları belirtilen 3 kişi polis tarafından yakalandı. Çalınan kameralar şüphelilerin sakladığı evde bulundu. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kağıthane'de 24 Şubat 2014 tarihinde bir prodüksiyon şirketinin canlı yayınlarda kullandığı 6  kamera ve çok sayıda stüdyo ekipmanı çalındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin bir kamyonetle işyerine geldiklerini ve çaldıkları malzemeleri kamyonete yükleyerek kaçtıklarını tespit etti.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada olayın şüphelileri S.A.(25), E.K.(23) ve F.K.(23) polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin gösterdiği evde yapılan aramada prodüksiyon şirketinin çalınan 6 kamerası, 7 kamera ayağı, 6 kamera vizörü ve stüdyo ekipmanları bulundu.

Daha öncede hırsızlık suçundan polise geliş kayıtları olduğu öğrenilen şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 AA (FOTOĞRAFLI)