Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da alış veriş yapma bahanesi ile kırtasiye dükkanına giren 30 yaşındaki Cumali Nacar ile evli kız kardeşi 23 yaşındaki Sibel Kütük, kasadan cep telefonu ile 5 TL aldı. Hırsızlık anı da işyerinin kameraları tarafından görüntülenen kardeşler tutuklandı.
Olay, 7 Mayıs'ta merkez Seyhan İlçesi'nin Emek Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerinde Cumali Nacar ile kardeşi Sibel Kütük, Selma Güler'in sahibi olduğu kırtasiyeye gelerek oyuncak almak istediklerini söyledi. Cumali Nacar oyuncakların bulunduğu bölüme geçerken, kardeşi de kapının girişinde beklemeye başladı. Cumali Nacar, bir süre oyuncakları inceledi, bu sırada Sibel Kütük de kasayı açıp, Selma Güler'in cep telefonu ile 5 TL'sini çaldı. Cumali Nacar ile Sibel Kütük alış veriş yapmadan çıkıp gitti.
Bir süre sonra kasanın yanına gelen Selma Güler, cep telefonunun çalındığını fark edip polise bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen Hırsızlık Bürosu ekipleri, zanlıların eşkalini belirledi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan Cumali Nacar ile Sibel Kütük yakalandı. Zanlıların Yenibaraj Mahallesi'nde bir işyerinden de cep telefonu çaldıkları belirlendi.
Gözaltındaki sorgularında suçlarını itiraf eden iki kardeş, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

FK(OA/AAA)(FOTOĞRAFLI)