Mücahit GÜREL/ÜNYE (Ordu), () - ORDU'nun Ünye İlçesi'nde 2 gün önce kaybolan 85 yaşındaki Ahmet Alıcı’nın derede cansız bedeni bulundu. Alıcı'nın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Fevzi Çakmak Mahallesi'nde oturan ve geçen cuma günü kendi evine gitmek üzere kızının yanından ayrılan Ahmet Alıcı'dan bir daha haber alınamadı. Çocuklarının haber vermesi üzerine polis her yerde Alıcı'yı aramaya başladı. Tüm aramalara rağmen bulunamayan yaşlı adam için belediyeden de anons yapılarak yardım istendi. Ancak yine sonuç alınamadı.
Bu sabah erken saatlerde Tabakhane Deresi’nde suyun içinde bir ceset olduğu ihbarı üzerine olay yerine giden polisler, kayıp olan yaşlı adamın ailesine haber verdi. Çocukları cesedin babaları Ahmet Alıcı'ya ait olduğunu teşhis etti. Dere içindeki ceset itfaiye yardımıyla çıkarılarak ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Ahmet Alıcı'nın cesedi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI