BOLU'nun Örencik Köyü'nde çıkan yangında 2 ahşap ev, 2 odunluk, 2 samanlık ve 1 ahır yanarken, 10 büyükbaş hayvan telef oldu. Vücutlarında yanıklar olan 3 büyükbaş hayvan ise kesildi.

Saat 18.30 sıralarında, Ahmet Biçer'e ait samanlıkta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Samanlık yanarken, alevler kısa sürede yanında bulunan Ahmet Biçer ile amcasının oğlu Hayrettin Biçer'e ait evlere, odunluk, samanlık ve ahıra sıçradı. Yangına, Bolu Belediyesi, Karacasu Belde Belediyesi itfaiye ekipleri ile İl Özel İdaresi'ne ait iş makineleriyle müdahale edildi. Alev alev yanan ahırda 13 tane büyükbaş hayvanın bulunması üzerine Hayrettin Biçer ve köylüler hayvanları kurtarmak için çabaladı. Hayrettin Biçer traktörle yanan ahıra girmeye çalıştı. 10 büyükbaş hayvan alevlerin arasında kalarak telef olurken, yanan ahırdan çıkarılan ancak vücutlarında yanıklar oluşan 3 hayvan ise kesildi.

Yangında 2 ev, 2 odunluk, 2 samanlık ve 1 ahır yanarken, yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ederken, Hayretin Biçer ve eşi sinir krizleri geçirdi. Kendini yere atan Hayrettin Biçer'i yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı.