Mehmet YİRUN / ÇORLU(Tekirdağ), () – TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde 16 yaşındaki O.Ü., kullandığı kamyonetle 66 yaşındaki Gülten Sağlam’a çarparak ölümüne neden oldu. Olaydan sonra araçla kaçan Onurcan Ü., polis ekiplerince evinde gözaltına alındı.
Kaza, Omurtak Caddesi Şifa Işıklı kavşak mevkiinde meydana geldi. Halk pazarlarındaki tezgahlarda çalıştığı belirtilen O.Ü., iddiaya göre direksiyonuna geçtiği patronuna ait 59 YL 887 plakalı kamyonetle Şifa Işıklı kavşağa geldiğinde, yolun karşısına geçmek isteyen Gülten Sağlam’a çarptı. Kazada ağır yaralanan Sağlam, yakındaki Özel Onur Hastanesi’ne getirildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
KORKUP KAÇTI
Kazanın ardından O.Ü. telaşa kapılarak araçla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri tarafından kamyonet, yaklaşık 20 dakika sonra Kemalettin Mahallesi Tuğlalı Çeşme Sokak'ta park halinde bulunurken, O.Ü. ise aynı sokaktaki evinde yakalandı. Yaşı küçük olduğu için Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen O.Ü., ifadesi için polis merkezi’ne götürüldü. O.Ü. kazadan sonra korktuğu için kaçtığını söyledi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI