Zafer TOKUŞ/ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA'nın Erenler İlçesi'nde 16 yaşındaki Ş.Ç. dün gece 43 yaşındaki babası Şahin Çevik'i evlerinin salonunda çekyat üzerinde uyurken, baltayla başına vurarak öldürüp kaçtı. Polis baba katili genci arıyor.
Olay Erenler İlçesinin Tabakhane Mahallesi'nde meydana geldi. Evde ailesiyle birlikte yaşayan Ş.Ç. dün saat 22.00'de bir komşusundan aldığı balta ile eve gelerek salondaki çek yatta yatmakta olan babası Fehmi Çevik'in başına defalarca vurdu. 3 çocuk babası Fehmi Çevik yüzüne ve vücuduna aldığı balta darbeleriyle kanlar içinde kaldı. Evde bulunanların feryatları üzerine olay yerine koşan komşuları, polise haber verdi. Polis ve 112 ekipleri eve geldiklerinde kanlar içindeki Fahri Çevik'in hayatını kaybettiğini belirledi. Babasını baltayla öldüren Ş.Ç. ise olay yerinden kaçtı.
Polis baba katilini yakalayabilmek için araştırmasını sürdürürken ölen adamın eşi ve diğer çocukları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Fehmi Çevik'in cesedi, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

FOTOĞRAFLI