Nedim KOVAN/GÜLYALI (Ordu), () - ORDU'nun Gülyalı İlçesi'nde oturan lise öğrencisi 15 yaşındaki Beyza Sağlam geçen Pazartesi gününden bu yana kayıp. Hayatından endişe eden baba 45 yaşındaki Hasan Sağlam, "Gece-gündüz aramadığımız yer kalmadı. Kızımın bulunması için polislerde seferber oldu. Kızımın biran önce bulunmasını istiyorum" dedi.
Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Sağlam, geçen Pazartesi günü annesi 40 yaşındaki Songül Sağlam ile birlikte hastaneye gitti. Hastaneden dönüşte annesinin yanından ayrılan Beyza Sağlam, akşam eve gitmedi. 2 çocuk babası Hasan Sağlam, polise ve savcılığa giderek kızı için kayıp başvurusunda bulundu. Polis ve ailesi tarafından aranan genç kızın izine hala rastlanamadı.
Kentte parklarda ve deniz boyunca sahilde kızını arayan baba Hasan Sağlam, arama çalışmalarının polisin de desteğiyle gece-gündüz devam ettiğini söyledi. Kızının hayatından endişe ettiğini belirten Hasan Sağlam, "Kızım annesiyle birlikte hastaneye gitmişti. Eve dönüşte yolda annesinin yanından ayrılmış. Akşama kadar bekledik gelmeyince karakola kayıp başvurusu yaptık. Bütün akrabaları, gidebileceği her yeri baktık bulamadık. Bir haberde alamadık. Hayati durumundan endişe ediyoruz. Görenlerin durumu polise haber vermesini bekliyoruz. Şehirde her yeri aradım bulamadım. Mahallede komşular da bizimle birlikte gece-gündüz arıyor hala bir izine rastlayamadık" dedi.
İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri de kentteki mobese kamera kayıtlarını incelemeye alarak Beyza Sağlam'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI