SAMSUN'da kick boks kursuna giden 11 yaşındaki D.A. adlı kızın, tacizle suçladığı spor salonunda geçici işçi olarak çalışan 32 yaşındaki Eyüp Ö., polis tarafından gözaltına alındı.
Olay Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde bir ay önce meydana geldi. İddiaya göre ilkokul 4. sınıf öğrencisi olan D.A., bir spor salonunda kick boks kursuna başladı. D.A. yaklaşık bir ay önce okuldan çıkıp salona gitti. Spor salonunda geçici işçi olarak çalışan ve evli olan Eyüp Ö., kursu biten kızı, iddaya göre bir şey göstereceğini söyleyip boş depoya götürdü ve burada elle taciz ettikten sonra kimseye bir şey söylememesi konusunda da uyardı.
Başından geçenleri bir ay boyunca korkusundan kimseye anlatamayan D.A., dün ailesine kursa gitmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine ailesi "Neden?" diye sorunca D.A. başından geçenleri anlattı. Aile kızlarıyla birlikte polise giderek şikayette bulundu.
Şikayetin ardından Eyüp Ö. polis tarafından bugün gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli Eyüp Ö. hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HÇ(MS/SS)