Turan KOYUNCU/SİİRT, () - SİİRT'in Şirvan İlçesi'nde iki ailenin çocukları arasında çıkan ve 1 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 11 kişi, sevkedildiği mahkemece tutuklandı. Kavga anıyla ilgili ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, olaylar saniye saniye görülüyor.
Şirvan ilçesi'nde geçen 11 Temmuz tarihinde Cellek ve Ödümlü ailelerinin çocukları arasında başlayan daha sonra büyüklerin de karıştığı kavgada, Mehmet Uğur yaşamını yitirirken, 20 kişi de yaralanmıştı. Olay sonrası her iki ailden gözaltına alınan 11 kişinin emniyetteki sorgusu dün akşam saatlerinde tamamlandı. Savcılığın ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 11 kişi, tutuklanarak cezaevine konuldu.
Öte yandan 11 Temmuz tarihinde çıkan taşlı sopalı kavga ile ilgili güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı. Olay günü eli sopalı bir grup, minibüslerden inerek birilerine saldırdıkları görülüyor. Sopalarla marketten çıkan kişileri döven saldırganlar, daha sonra da içeri girerek önlerine çıkan herkesi sopa ile dövdükleri görülüyor. Saldırganlar marketten çıkarken de kasa bölümündeki araç ve gereçleri sopalarla tahrip ederken, bu durum güvenlik kameralarına yansıdı.

FOTOĞRAFLI