ADIYAMAN’da, öğretmenleri taşıyan minibüs, kardan kayganlaşan yolda taklalar atarak uçuruma devrildi. Kazada minibüste bulunan Azize Çelik adlı öğretmen ölürken, 7'si öğretmen 8 kişi yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Adıyaman–Çelikhan karayolunun 7’nci kilometresinde meydana geldi. Kent merkezinde oturan ve köy okullarında görevli olan öğretmenler, sabah saatlerinde 37 yaşındaki Bülent İşleyen yönetimindeki 02 HT 605 plakalı minibüsle okullarına gitmek üzere yola çıktı. Öğretmenleri taşıyan İşleyen yönetimindeki minibüs, Palanlı Köyü yakınlarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve taklalar atarak 100 metrelik uçuruma uçtu.
Minibüsün hurdaya döndüğü kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekiplerin gelmesiyle birlikte minibüste sıkışan sürücü Bülent İşleyen ile öğretmenler Mahmut Karakış, Mahmut Gülmez, Tuba Sarıgül, Zeynal Güler, Mehmet Elçi, Tilbe Çiçek ile Sema Çalışkan yaralı olarak çıkarıp, ilk müdahalesini yaptıktan sonra ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Minibüste bulunan ve Yeşiltepe Köyü İlkokulu'nda görevli olduğu öğrenilen Azize Çelik'in ise yaşamını yitirdiği saptandı. Çelik'in cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma süründürüldüğü öğrenildi.