Kakılmış ile İtilmiş Bio Enerjide
Ünlü Tiyatro Sanatçısı Yasemin Yalçın, on yıldan bu yana baş etmeye çalıştığı ve tıpta tedavisi bulunmayan Fibrominyenji(kas ve bağ dokusu hastalığı) nedeniyle hareketsiz kalmaya başladığını söyledi. Ünlü sanatçı, bir aile dostlarının tavsiyesiyle geldiği Yatağan,daki Bio Enerji Uzmanı Mehmet Yaslan tarafından tedavi edilmeye başlandı.
Ünlü Tiyatro Oyuncusu Yasemin Yalçın kendisi gibi tiyatrocu eşi İlyas İlbey ve küçük kızları Eda ile birlikte Yatağan'a gelerek alternatif tıpa çözüm olarak gösterilen bio enerjiden faydalandılar. Yatağan Yeni Mahalle,deki Bio Enerji ile hastalarını tedavi eden Mehmet Yaslan'a gelen Yasemin Yalçın yaklaşık 10 yıldan bu yana fibrominyenji hastalığına yakalandığını ancak rahatsızlığının tedavisinin bulunmadığını belirterek, “uzun zamandır tıpta çaresi ve tedavisi bulunmayan bu hastalığımla mücadele ediyorum.
Artık hareket edemez, işimi yapamaz hale gelmeye başlamıştım. Bir arkadaşım bana Yatağan,daki Mehmet Bey,i tavsiye etti ve eşimle birlikte şeker hastası olan küçük kızımı da alarak tedavi için geldik. İki gündür buradayız bu son günümüz. Ve yüzde 60 iyileşme olduğunu hissedebiliyorum.
Tedavi sürecimizin 10-15 gün sürmesi gerekiyormuş, ancak biz ani bir kararla hazırlıksız geldik bu nedenle üç günlük tedavinin ardından buradan ayrılıyoruz. Ama en kısa zamanda işlerimizi düzene koyup tedaviyi tamamlamak için tekrar geleceğiz” diye konuştu.
Yalçın,ın eşi İlyas İlbey ise Yatağan halkının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ve Mehmet Yaslan gibi bir değere sahip olunduğu için çok mutlu olduğunu belirterek küçük kızları Eda'nın rahatsızlığı içinde Mehmet Yaslan'dan randevu aldıklarını söyledi.
Bio eneji ile hastalarını tedavi etmeye çalışan Yaslan, “Yasemin hanımın rahatsızlığının tıpta tedavisi olmadığı söylenmiş. Benim burada yaptığım alternatif tıptan bir çözüm yolu. Åžu ana kadar yurt içi ve yurt dışından siyasiler ve milli futbolcularımız başta olmak üzere bir çok hastam oldu ve hepsinin tedavilerini çok şükür gerçekleştirdik. İnsanlara yardımcı olabilmek adına çalışıyorum” diye konuştu.