1
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan ve Akdere Mahallesi'nde ki bir akrabasının evinde kalan gelin Besime ve damat Nurettin Akdoğan'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Burada gazetecilere açıklamada bulunurken gözyaşlarını tutamayan damat Akdoğan, terörü lanetlediklerini söyledi.
"BİZE BUNU YAPANLARIN ALLAH BELASINI VERSİN"
Saldırıyı gerçekleştirenlerin cezalandırılmasını istediklerini belirten Akdoğan, şunları söyledi:
"Bize bunu yapanların Allah belasını versin. Onları Allah'a havale ediyorum. Bu son olsun, başka kimsenin canı yanmasın. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Bizim kimseye kötülüğümüz dokunmadı. Yapanların bulunup cezalandırılmasını istiyorum.
Yaralanan damat: En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler

"AKRABA KALMADI, HEPSİ ÖLDÜ"
En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler. Akraba kalmadı, hepsi öldü. Kimseyi bırakmadılar bizden, bütün akrabalarımızı öldürdüler. Hepimizi kardeşiz, ne istiyorlar bizden bilmiyorum. Ayırım mı var sanki burada. Herkes öldü burada, sadece bir kişi ölmedi, herkes öldü, bütün Türkiye öldü. Suçluların bulunmasını istiyorum."
"MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK İÇİN YAPILMIŞ ŞEYLERDİR"
Gazetecilerin cenaze namazında meydana gelen olayları sorması üzerine Akdoğan, "Milleti birbirine düşürmek için yapılmış şeylerdir. Kesinlikle onların bizimle hiçbir alakası yoktur. Bunu yapanları lanetliyorum." dedi.
Yaralanan damat: En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler
Yaralanan damat: En iyi günümüzü cehenneme çevirdiler