Adana'da eşi Hatice Gülderen'i çağırmak için yaptığı "Çabuk geç kaldık" şeklindeki el hareketi yanlış anlaşılan 46 yaşındaki Yusuf Gülderen, önce darp edildi, daha sonra da pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Olayı gerçekleştiren ve Suriye plakalı araçla kaçtıkları belirlenen kimliği belirsiz saldırganların yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Eşinin gözleri önünde öldürülen talihsiz adam otopsinin ardından toprağa verildi.

'HAKARET Mİ EDİYORSUN'

Olay, Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan Adana Merkez Otogar'ın arkasında meydana geldi. İstanbul'da kaynak işi yapan 2 çocuk babası Yusuf Gülderen, ailesiyle birlikte bayram iznini geçirmek için memleketi Adana'ya geldi.

Tatili biten Yusuf Gülderen eşi Hatice, 17 yaşındaki kızı Dilber ve 12 yaşındaki Ahmet'le, otobüsle İstanbul'a dönmek için Fevzi Paşa Mahallesi 48048. Sokak'ta bulunan baba evinden çıkarak otogara yürümeye başladı.

O sırada arkasından yürüyen eşine "Geç kaldık. Çabuk olun" maksadıyla yaptığı el hareketi yanlış anlaşılınca önce darp edildi, sonra da vuruldu. Tartışmanın kavgaya döndüğü, kavga sonunda da Suriye plakalı bir araç içinde bulunan kimliği belirsiz kişilerce vurulduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam yaşamını yitirdi. Polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Cenaze otopsinin ardından gözyaşları içinde toprağa verildi.(Sabah)