BALYOZ ve Ergenekon davası sanık yakınlarının oluşturduğu Vardiya Bizde Platformu 70’inci kez Beşiktaş Meydanı’nda bir araya geldi. Basın açıklaması sırasında “Kumpas 16 Aralık 2010’da Başlatıldı.1036 Gün Oldu. Kumpas 24 Aralık 2013’te İtiraf Edildi 32 Gün Oldu. Acil Özgürlük” yazılı pankart açtı.
Balyoz Davası hükümlüsü Kurmay Albay Mustafa Önsel’in annesi için cezaevinden yazdığı şiirin, emekli öğretmen Yusuf Yılmaz tarafından okunması sırasında, bazı kadınların ağladığı dikkat çekti. Vardiya Bizde Platformu üyesi bir grup, 13.00’te Türk Bayrakları ve "Ne Zulüm Ne Merhamet Yalnızca Adalet", "Gerçek Barış Adaletle Sağlanır" yazılı dövizler taşıdı.
Basın açıklaması yapan Nurgün Örgen Özelçi; “Bugün itibariyle Gölcük’te çıkarılan ‘5 numaralı sabit diski’ inceleyen TÜBİTAK, delil olarak kullanılan kimi belgelerin bu diske 28 Temmuz 2009’dan sonraki bir tarihte, sistem saati geri olan bilgisayardan aktarıldığını, yani manipüle edildiğini doğruladı. Artık araştırılması gereken soru şu; bu sabit disk, kullanımdan kalktıktan sonra, kim tarafından muhafaza edildiği yerden alındı ve sistem tarihi ile oynanan bir bilgisayara bağlayarak, tarihi geriye alınmış dava konusu belgeleri bu diske kopyaladı?” dedi. Basın açıklaması olaysız bitti.