Ordu Valisi İrfan BalkanlıoğluKaradeniz'de PKK'lı teröristlerin son zamanlarda yaptığı terör eylemlerine dikkat çekerek, "Sağ olsun vatandaşlarımız bize destek oluyorlar. 'Bize silah verin teröristlerin peşlerine düşelim' diyen vatandaşlar ve avcılar var." dedi.
OPERASYONLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Karadeniz'de Giresun, Gümüşhane, Trabzon'dan sonra, son olarak Ordu'da eylem gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede Jandarma Özel Harekat Timleri ve komandoların katıldığı operasyonlar, aralıksız devam ediyor.
3 ASKER ŞEHİT OLDU, 2 ASKER YARALANDI

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, makamında düzenlediği basın toplantısında 31 Temmuz günü Ordu'nun Mesudiye İlçesi Topçam bölgesinde 5 kişilik PKK'lı grubun 3 askeri şehit ederek 2 askeri yaraladığı saldırının ardından, bölgedeki operasyonların devam ettiğini vurgulayarak, grubun yakın zamanda etkisiz hale getirileceğine dikkat çekti.

"TİM KOMUTANINI AÇIĞA ALDIK"

Mesudiye'deki terör saldırısıyla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğünü belirten Vali Balkanlıoğlu, "İhmal ve kusur var mı inceleniyor. Varsa gereği yapılacaktır, tedbir bakımından delillerin karartılmaması için tim komutanını, Valilik olarak açığa aldık. Teröristlerin buraya yerleşmemesi, bölge halkını rahatsız etmemeleri için güvenlik güçlerimiz her türlü tedbiri alıyor.

"SİLAH VERİN PEŞLERİNE DÜŞELİM"

Sağ olsun vatandaşlarımızda bize destek oluyorlar. 'Bize silah verin teröristlerin peşlerine düşelim' diyenler olduğu gibi, avcılar ve başka vatandaşlar da güvenlik güçlerimize rehberlik bakımından, gönüllü köy korucusu statüsünde de olsa yardımcı olmak istiyorlar" dedi.