Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in kahramanlık hikayesini duyan vatandaşlar, kabri başında dua ederek, "Sen olmasaydın bizler ne olurduk" diyerek gözyaşı döküyor.

Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret gelenler olduğunu belirterek, ziyaretçi sayısının 100 bini geçtiğini söyledi.

Koçak, "Erzurum'dan, Rize'den, Van'dan Türkiye'nin her yerinden geliyorlar. Şu anda ziyaretçi sayısı 100 bini geçmiştir. Kasabamız adına çok gurur verici. Ömer'in kahramanlığı tartışılmaz. Milletimize vatanımıza yakışır bir harekette bulundu. Türk insanının ne kadar duyarlı olduğunu burada görmüş oluyoruz. Ömer yerinde ve zamanında bu müdahaleyi yapmamış olsaydı belki binlerce insan ölecekti. Herkes bunun çok iyi farkında gerekli değeri de gösterdikleri için bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk insanının ne kadar duyarlı ne kadar hassas olduğunu gösterdiler. Çukurkuyu artık bütün ülkenin Çukurkuyu oldu" diye konuştu.