Her şehit haberi içimizi dağlıyor. Bugün El-Bab'dan gelen haber ise İhlâs camiasına hemacıyı hem şerefi yaşattı. Türkiye Gazetesi Kütahya temsilciliğinde görevli Süleyman Çelik'in oğlu, gazetemizin eski dağıtıcılarından Şehit Uzman Selman Çelik ve silah arkadaşı Astsubay Hasan Çoban, El Bab'ın güneyinde terör örgütü DEAŞ tarafından önceden yola döşenmiş el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu. Şehit Selman Çelik'in cenazesi yarın (Cumartesi) ikindi namazında Kütahya Ulu Camii'nden kaldırılacak.




AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ
Sağlık görevlileriyle Meydan Mahallesi'ndeki babaevine gelen askeri yetkililer, Çelik'in şehadet haberini babası Süleyman ve annesi Halime Çelik'e verdi. Çelik'in evine askerler tarafından Türk bayrağı asıldı.





"SELMAN SÜREKLİ ASKER OLMAK İSTERDİ"
Şehidin arkadaşı olan ve halen Türkiye Gazetesi dağıtıcılığı yapan İsmail Söyler, şehit Selman Çelik'in 1,5 yıl önce askere gittiğini ifade ederek, "Selman sürekli asker olmak isterdi. 2 yıl birlikte çalıştık. Kendisi gönüllü olarak vatana hizmet etmek için askerliği seçti. Vatanını, milletini, bayrağını seven bir kişiydi. Askerlik mesleğini de seviyordu. Allah rahmet eylesin.Ruhu şad olsun. En son telefonla görüştüğümüzde bana 'İyi ki asker olmuşum' dedi" diye konuştu.

Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığında görev yaptığı ve iki erkek kardeşi olduğu bildirilen bekar şehidin cenazesinin yarın, Kütahya’da toprağa verilmesi bekleniyor.