Tuğba Özay'dan Survivor itirafı: Çaldım!

Radyo Müzik stüdyolarında 'Refik Sarıöz ile Sabah Enerjisi' programına konuk olan Tuğba Özay, şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
"SURVIVOR SADECE BİR YARIŞ DEĞİL"
'Survivor 2016' yarışmasından adından söz ettirmeyi başaran Özay, "Adada erken kalkıyordum ama uyanamayan arkadaşları bir saatten sonra uyandırıyorlardı. Oyun alanları çok uzaktı, gitmek zaman alıyordu. Çok teşekkür ediyorum Acun Ilıcalı ve ekibine. Çok güzel bir deneyimdi, sabır hayatta en önemli şeylerden biri. Bunları daha iyi anlıyorsun. Dostluk, açlık, onun getirdiği olumsuz psikolojiler, bunlara rağmen nasıl ayakta kalacağını öğreniyorsun. Survivor sadece bir yarış değil, aynı zamanda bir duruş yeri. Survivor'ın kazananlarından olduğuma inanıyorum. Bbeni tanımayan, bilmeyen, farklı düşünen insanların da hep olumlu yönde düşünüp beni sahiplendiklerini gördüm. Survivor'ın birincisi olmasam da şampiyonlarından oldum" dedi.
TUVALET KAĞIDINI ÇALDIM"
Yeni şarkısı 'Bir Şey Söylemek İstiyorum' hakkında çarpıcı bir itirafta bulunan ünlü isim, "Survivor'da bir sabah 5 gibi uyandım. O zaman zaten kumsalda uyuyordum, barakadan artık çıkmıştım. Kendime bir turist otağı kurmuştum. Bir kütüğün üzerine oturdum. Gün daha yeni ağarıyordu. Tabiatın kızı olarak duygulara düşüncelere daldım. Kendimle baş başa kaldım ve mırıldanmaya başladım. Şarkı da söz müzikle beraber geldi. Orada bizi korumakla görevli Dominikliler var. Hemen onların kaldığı barakaya gittim. Eğer biri varsa kalem isteyecektim ama kimse yoktu. Tahta masanın üzerindeki kalemi aldım. Tuvalet kağıdı vardı, onu da aldım. Yani daha doğrusu çaldım. Sonra kütüğün üzerine gittim şarkıyı yazdım" ifadelerini kullandı.

ÖLDÜĞÜMDE BANA AİT HER ŞEY SERGİLENSİN"
"Yılmaz Morgül adada en iyi arkadaşlarımdan biriydi. 'Rising star Türkiye' yarışmasına gideceğim. Yılmaz Morgül'ün gözlüklerinin tasarımını yapan firmayı ben buldum. Ben gözlük koleksiyoneriyim, severim. Öldüğüm zaman bana ait ne varsa sergilensin istiyorum. Müze gibi bir yer olsun, duvarlarda benim fotoğraflarım olsun ve geliri ile de bir yere yardımda bulunulsunGiymesi cesaret isteyen kostümler giyiyorum çünkü sonuçta şov dünyası, ben giymezsem sen giymezsen kim giyecek? Yani mesela Zeki Müren bir Moda ikonudur. Giydiği kıyafetler, aksesuarlar çok farklı, çok ışıltılı çünkü sahne işi yapıyoruz. Bu tip kıyafetleri insanlar bizde gördüklerinde bu ne yapmış falan diye düşünmesinler. Beyonce yapınca alkış, biz yapınca kış kış olmaz. O zaman iki yüzlülük söz konusu olur" şeklinde konuştu.