TSK, Zeytin Dalı Harekatı'nda şu ana kadar 712 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyururken üçüncü kez roketli saldırı gerçekleşti.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin "Zeytin Dalı Harekatı"nı yürüttüğü Suriye'nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketlerden biri Reyhanlı ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bir eve isabet etti. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, saldırıda 17 yaşındaki Fatoş Avlamak adlı bir genç kızın hayatını kaybettiğini açıkladı. 1 kişi de ayağından yaralandı.

ÜÇÜNCÜ KEZ ROKETLİ SALDIRI
Kısa süre sonra da aynı mahallede başka bir eve de roket düştü. Öğle saatlerinde ise bir roket daha atıldı. Atılan roket yola düştü. Böylece atılan roket sayısı 3 oldu.

3 KATLI EVİN DUVARINA İSABET ETTİ: Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden atılan roket, Gültepe Mahallesi'ndeki 3 katlı bir evin bahçe duvarına isabet etti.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Fatoş Avlamak (17) adlı kız çocuğu hayatını kaybetti. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Saldırıda yaralanan bir kişi, hastaneye kaldırıldı. Roket isabet eden ev ve park halindeki bir araçta hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.
 30'UN ÜZERİNDE ROKET ATILDI
Şanverdi, "Bugüne kadar ilçemize 30'un üzerinde roket isabet etti. Bu olaylarda 50'nin üzerinde kişi yaralandı, 1'i Suriyeli olmak üzere bugün kaybettiğimiz gencimizle 2 kişi hayatını kaybetti" dedi.

TSK, MİSLİYLE KARŞILIK VERİYOR
Türk Silahlı Kuvvetleri, atılan roketlere Suriye sınırındaki obüslerle misliyle karşılık vermeye başladı.
LİSE ÖĞRENCİSİYDİ
Sınır karakollarından ve savaş uçaklarınca roketin ateşlendiği bölgeler yoğun ateş altına alındı. Bu arada roketli saldırıda yaşamını yitiren Fatma Avlar'ın Tayfur Sökmen Anadolu Lisesi öğrencisi olduğu öğrenildi.